Klubski izlet Kranjska Gora / Tarvisio / Dellach

Nazaj

Klubski izlet Kranjska Gora / Tarvisio / Dellach

Vabimo vse člane Golf kluba Grad Mokrice in njihove spremljevalce (negolfiste)  na nepozabni izlet od 29. 9. do 3. 9. 2018. Izlet je namenjen aktivnim članom Golf kluba Grad Mokrice s plačano članarino za leto 2018.

1. dan

Odhod iz Mokric ob 8.00 uri. Vožnja do Kranjske gore, kjer nas čaka namestitev v hotelu Kompas****(možnost namestitve v sobe po 14. uri).  Poskrbljeno bo tudi za malico, in sicer boste na avtobusu prejeli lunch paket. Kdor ne bo igral golfa, lahko ostane v Kranjski Gori in preživi prijeten dan z razvajanjem v zastekljenem vodnem parku v hotelu Ramada Resort****, se odpravi na sprehod ali pa se s kolesom zapelje po številnih urejenih kolesarskih poteh.  Igralci golfa pa bomo pot nadaljevali proti Italiji, in sicer do golf igrišča Golf Senza Confini Tarvisio, ki je od Kranjske Gore oddaljen 20 km. Tam bomo odigrali 18 lukenj s štartom ob 12.uri. Po koncu igre se vrnemo v Kranjsko Goro, kjer se bomo vsi skupaj podružili ob bogati samopostrežni večerji v hotelski restavraciji.

2. dan

Po samopostrežnem zajtrku, se bomo vsi skupaj odpravili proti Avstriji, proti Kartner Golf Clubu Dellach, kjer se golf igrišče nahaja tik ob prečudovitem Vrbskem jezeru. Igralci golfa bomo tu odigrali 18 lukenj s štartom ob 11.30 uri. Ostali pa se boste lahko sprehodili v okolici jezera ter občudovali razkošnost tamkajšnjih hotelov, restavracij in petičnih rezidenc. Po koncu igre bo organizirano pozno kosilo na lokaciji golf igrišča in razglasitev rezultatov. Sledi vožnja proti domu. Predviden datum vrnitve v Mokrice med 20.00 in 21.00 uro.

Cena

Cena za golfiste je 160€ in vključuje: prevoz, polpenzion v hotelu Kompas**** (dvoposteljna soba) – možnost doplačila 20€ za enoposteljno sobo, lunch paket, dva greenfeeja ter zaključno kosilo.

Cena za negolfiste je 80€ in vključuje: prevoz, polpenzion v hotelu Kompas****, lunch paket ter zaključno kosilo.

Prijave

Zaradi zasedenosti terminov prijave zbiramo do 14. 9. 2018 do 12. ure.

Prijavite se lahko preko E-maila: tajnistvo@terme-catez.si ali pa osebno na recepciji Golf kluba grad Mokrice.

Ob prijavi se tudi poravnajo stroški izleta. Plačilo je možno na račun kluba: Golf klub Grad Mokrice, Rajec 4, 8261 Jesenice na Dolenjskem, IBAN: SI56023730035153603, BANKA NLB d.d., SWIFT NLBASI2X. Pri plačilu navedite ime in priimek ter izlet 2018. Plačilo izleta je možno tudi z gotovino na recepciji Golf kluba grad Mokrice.

Veselimo se druženja z vami!

Golf  klub grad Mokrice

Klubski izlet Kranjska Gora / Tarvisio / Dellach
Klubski izlet Kranjska Gora / Tarvisio / Dellach

Kontaktirajte nas

Uradni podatki

Golf klub Grad Mokrice

Modri

Cert ID: 0063/00066

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Golf klub Grad Mokrice
Matična številka: 5506417000